Laser vs IPL

EPILARE DEFINITIVĂ

Cauți soluția permanentă și sigură pentru îndepărtarea părului nedorit de pe corp și față?

Pe piață se găsesc multe tratamente pentru acasă sau în saloanele specializate, însă poate fi nevoie de mult timp pentru a înțelege soluția cea mai eficientă pentru epilarea cu laser.

Centrele Ideal sunt aici să vă ajute! Când căutați soluția cea mai bună de îndepărtare a părului nedorit, unul dintre cele mai importante elemente este de a înțelege diferența dintre laser și lumina intensă pulsată (IPL), inclusiv procesele implicate și rezultatele pe care le așteptați de la fiecare tehnologie.

TEHNOLOGIA LASER

Ce diferențe sunt între laser și IPL ?

Laserul diodă produce un spectru unic de lumină pură, extrem de concentrată, propagată pe o culoare roșie, pe aceeași lungime de undă. Laserul țintește precis pigmentul închis la culoare (melanină) din foliculul de păr și împiedică abilitatea acestuia de a crește din nou. Pielea din jur nu are de suferit din cauza încălzirii.

Efect Permanent: LASER sau IPL ?

Acesta este un procedeu optimizat de înlăturare a părului nedorit. Efectul este precis, profund, mult mai puternic și direct, rezultatele obținute fiind permanente datorită acurateții tehnologiei. Odată tratat, părul nu mai crește.

O procedură dureroasă ?

Depinde de sensibilitatea fiecăruia. Pentru unele persoane, senzația este similară cu o ciupitură sau cu furnicături calde, pentru altele nu există însă niciun disconfort.

Costurile sunt… inteligente ? 

Absolut! Rezultatele fiind permanente, avantajele sunt evidente. Se mai pot face retușuri, însă efectul devine permanent după primele 3-6 luni.

TEHNOLOGIA IPL

Ce diferențe sunt între laser și IPL ?

Dispozitivele IPL furnizează o gamă largă de culori și intensități spectrale pe lungimi de undă diverse, iar lumina nu se poate concentra astfel unitar. Din cauză că IPL-ul produce aceste lumini dispersate la niveluri diferite de profunzime, energia difuzată nu afectează doar melanina din foliculul de păr, ci și pielea din jur.

Efect Permanent: LASER sau IPL ?

IPL reduce încet creșterea părului, dar nu permanent. Numai un mic procent din energia generată de IPL se absoarbe de către foliculul de păr. Este nevoie de tratamente repetate, întrucât foliculii mai groși și mai adânci rămân inaccesibili.

O procedură dureroasă ?

De asemenea, depinde de fiecare. Din cauza faptului că IPL folosește pulsații de intensități diferite, poate apărea un disconfort mărit.

Costurile sunt… inteligente ? 

Este nevoie de tratamente regulate, pe termen lung. Dacă tratamentul se întrerupe, foliculii de păr se reactivează și cresc la loc.

Cine câștigă la capitolul

EFICIENȚĂ?

Depinde ce vă doriți. Dispariția părului nedorit sau reducerea lui? Laserul merge direct la țintă și dezactivează melanina, pe când energia IPL afectează și pielea din zona tratată, iar foliculii problematici rămân la fel.

Review-uri G o o g l e

Mureseanu Sebastian
Mureseanu Sebastian
2022-01-29
Recomand Centrele Ideal cu toata increderea! Rezultatele au fost peste asteptari inca de la prima sedinta! Am terminat cele 5 sedinte, tratament complet si sunt extrem de multumit. Madalina, fata care s-a ocupat de mine pe parcursul sedintelor, a fost extrem de amabila, zambitoare si rabdatoare! Sunteti cei mai buni! 👍🏼
Oana Vlad
Oana Vlad
2022-01-03
O experienta extraordinara , Diana este o tipa super care mi-a transformat sedinta in ceva placut si relaxant . Recomand cu toata increderea .
Cute Arhene
Cute Arhene
2021-12-23
Recomand cu incredere centrele ideal, rezultate extraordinare inca dupa prima sedinta. Multumesc Aneta pentru amabilitate si rabdare!~~~~
Andreea Ciocirlan
Andreea Ciocirlan
2021-12-23
Recomand centrele ideal!! Am avut rezultate inca dupa prima sedinta , acum sunt la a 4 si pot spune ca nu mai am grija epilării . Piele mea are un alt aspect acum si nu as putea sa fiu mai fericita. Ii multumesc in special Anetei care s-a ocupat de mine cu mult profesionalism. Nota 10
roxy rox
roxy rox
2021-11-09
Am avut rezultate de la prima ședința, am rămas extrem de mulțumită! Recomand cu toată încrederea! 👍
Bazucky Buzz
Bazucky Buzz
2021-08-24
Multumesc ca existati si mii de multumiri Madalinei, care s-a comportat exemplar cu mine! Recomand acest salon pentru eficenta laserului diodo si profesionalismul personalului. Preturi pe masura serviciilor! Acest salon este mult peste asteptarile mele!
Larisa Antohi
Larisa Antohi
2021-05-05
Recomand cu incredere Centrele Ideal, rezultatele au fost vizibile inca de la prima sedinta, mult peste asteptari! Absolut toate fetele de la centrul din zona Mariott sunt super amabile, si dragute. Sunt foarte multumita de serviciile oferite!
Melania Craciun
Melania Craciun
2021-05-04
Recomand cu incredere! Prima data mi am facut epilarea pe picioare (aveam foloculita si ff mult par sub piele, vara nu purtam pantaloni scurti/fuste) acum pot sa port orice fara rusine, nu mi a crescut un fir de par nici dupa 2 ani fara intretinere, sunteti cei mai tari🥰
Silvia Lica
Silvia Lica
2021-01-13
Am avut rezultate de la prima ședința, am rămas extrem de mulțumită!!! Recomand cu toată încrederea! The Best!

Review-uri facebook

Daniela Varzaru
Daniela Varzaru
2023-07-25
recomandă
Datorita in primul rand al serviciilor foarte calitative si de lunga durata, si de asemenaa personalului foarte bun. Am mers la Cristina de la centru din Militari Residence din prima zi si sunt foarte multumita, mi-a explicat fiecare procedura si a fost atenta mereu la toate procedurile si de asemenea totul a dat roade. Sunt extrem de multumita!
Iulia Cristina Patrianca
Iulia Cristina Patrianca
2023-07-05
recomandă
Sunt clienta din 2019, rezultatele se văd de la prima ședința si sunt de lunga durata! Cristina din centrul militari residence super profi, super joviala, nu iarta nici un fir de par! Recomand 🤩
Diana Sandor
Diana Sandor
2023-07-04
recomandă
Revin cu drag de fiecare data, sunt foarte multumita de rezultate, iar Bianca de la Centru Ideal Stefan cel Mare este minunata, are foarte multa rabdare ❤️ nota 10++
Anca Pană
Anca Pană
2023-05-24
recomandă
Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședința ! Cristina este o persoana foarte empatica și a dat dovada de foarte mult profesionalism!
Laura Lazar
Laura Lazar
2023-05-23
recomandă
Sunt foarte multumita de rezultate. Recomand Centrele Ideal si mai ales pe Cristina, o persoana foarte sociabila si empatica.
Cristina Elena
Cristina Elena
2023-05-23
recomandă
Rezultate foarte bune, am terminat tratamentul, acum urmeaza intretinerea. Cristina m-a asistat, o persoana foarte prietenoasa si profi, o recomand cu incredere, atat pe ea, cat si serviciile.
Andreea Mihai
Andreea Mihai
2023-05-17
recomandă
Sunt foarte multumita de rezultate inca de la prima sedinta. O recomand cu incredere pe Cristina de la centrul din Militari. 🔝
Cosmina Cainaru
Cosmina Cainaru
2023-05-12
recomandă
Sunt foarte multumita de rezultate. Chiar dupa prima sedinta am scapat de o parte foarte mare din parul nedorit, recomand cu incredere centrul de la One Herastrau. Adina, Alexandra si Alina sunt foarte dragute si grijuli!
Cristiana Elena
Cristiana Elena
2023-04-27
recomandă
Hellow Girls !! 🎈 Să vă povestesc mica întâmplare în Centrele Ideal ! Întâi de toate , vreau să o felicit pe Cristina ( locație Chiajna ), tipa efectiv are mâini de aur, foarte amabilă, sociabilă și efectiv adoră ceea ce face! Back- Prima ședință MINUNAT! A2-a și a 3-a ședință ( fără rezultat), au fost efectuate de altă persoană ( Cătălina) , am înțeles că nu mai este ! Am fost contactată de domnișoara Georgiana ( foarte amabilă , a înțeles imediat situația), domnișoara chiar a remediat situația neplăcută ! Recomand ! Încă o dată Felicitări Cristinei pentru dăruirea către cliente! Felicitări Georgianei pentru remediere!
Dana Lixente
Dana Lixente
2023-04-27
recomandă
Recomand cu drag, zona Militari Residence si pe Cristina. Personalul este foarte amabil si dedicat. Sunt foarte multumita de tratament, am vazut diferente mari inca de la prima sedinta.
0
    0
    Coș
    Coșul dvs. este gol