Întrebări Frecvente

Când ne decidem pentru epilarea definitivă cu Laser, întotdeauna dorim să aflăm cât mai multe informaţii despre aceast tratament și este imposibil să nu fim asaltaţi de unele întrebări.

În centrele IDEAL credem în publicitatea transparentă, în compromisul nostru de a oferi un serviciu eficient, responsabil și sigur pacienţilor noștri.

Chiar dacă am răspuns la cele mai importante întrebări, îţi recomandăm să ne consulţi, pentru a nu rămâne cu îndoieli.

Laserul acţionează condus de culoarea părului și în consecinţă distruge foliculul pilos. Dacă ai un tatuaj, doctorul dermatolog ce îţi va realiza tratamentul de epilare cu laser, va stabili un perimetru de siguranţă în jurul acestuia.

De ce? Laserul focalizează doar punctele cu majoritate de melanină și detectează tatuajul ca și melanina, provocând în primă fază deformarea acestuia și cel mai sigur ne cauzează o arsură pe piele. De aceea sfatul nostru este, dacă ai un tatuaj foarte mare în zona pe care dorești să o epilezi cu laser, vino la un consult la unul din doctorii noștri dermatologi, pentru a evalua dacă se merită sau nu să fii supus acestui tratament de epilare laser. Dacă nu ai tatuaje și dorești să îţi faci unul, îţi recomandăm să îţi realizezi în complet tratamentul de epilare laser și ulterior să îţi faci tatuajul.

Epilarea cu laser este un proces ce depinde de fiecare persoană în parte și poate reacţiona diferit, persoanele ce au un fir de păr mai gros, mai obscur și pielea mai albă, au nevoie de un număr mai mic de sedinţe pentru a elimina părul de formă permanentă prin epilarea cu laser. În direcţia contrară, pacientul ce are firul de păr mai fin, mai deschis la culoare și pielea mai obscură are nevoie de un număr mai mare de ședinţe pentru a elimina firele de păr de formă permanentă.

Se pot epila cu laserul de formă permanentă toate zonele corpului, exceptând zonele cu mucozităţi precum nasul, ochii, canalul auditiv sau labiile inferioare vaginale.

NU, până în momentul în care nu am terminat perioada de alăptare, nu putem realiza tratamentul de epilare cu laser, imediat după ce am încheiat cu perioada de alăptare putem iniţia tratamentul cu toată siguranţa. Unicul motiv este, că în timpul acestei perioade, corpul experimenteză diferite schimbări și dezechilibre hormonale și tratamentul de epilare cu laser nu este eficient.

DA, unica condiţie este să nu te fi expus direct la razele solare înainte de ședinţă cu cel puţin 3-5 zile. Se poate relua expunerea directă la soare după ședinţă în momentul în care pielea nu mai prezintă nici un fel de roșeaţă sau iritare provocată de epilarea cu laser. Acest fapt se explică prin existenţa unei cantităţi ridicate de melanină în piele ce ar putea afecta negativ tratamentul de epilare cu laser, provocând arsuri sau iritaţii nedorite.

Cu laserul Leaseir Dual 4Hz dezactivăm foliculul pilos, împiedicând reproducerea firului de par, dar totuși în timpul vieţii foliculii piloși ce nu erau activi în timpul tratamentului de epilare laser pot reproduce păr. De aceea recomandăm o ședinţă de mentenanţă anuală după ce am finalizat tratamentul de epilare cu laser (5 ședinţe).

În limita a 5 ședinţe.

DA, unica condiţie este să nu te fi expus direct la razele solare înainte de ședinţă cu cel puţin 3-5 zile. Se poate relua expunerea directă la soare după ședinţă în momentul în care pielea nu mai prezintă nici un fel de roșeaţă sau iritare provocată de epilarea cu laser. Acest fapt se explică prin existenţa unei cantităţi ridicate de melanină în piele ce ar putea afecta negativ tratamentul de epilare cu laser, provocând arsuri sau iritaţii nedorite.

NU, epilarea cu laser, denumită și fotoepilare, este o procedură medicală cu o istorie de peste 50 de ani. Începând cu anii ’60, fotoepilarea a reprezentat un subiect de mare interes în cercetare, iar din 1997, după numeroase experimente, s-a concluzionat că procedura este eficientă iar riscurile sale sunt minime, FDA aprobând utilizarea sa în rândul populaţiei generale. Cu timpul, laserele au devenit mai performante, astfel că procedura poate fi realizată în siguranţă indiferent de culoarea pielii, numărul necesar de ședinţe s-a redus, iar tratamentul a devenit accesibil oricui.
Epilarea laser a devenit pe parcurs din ce în ce mai populară în întreaga lume. Conform statisticilor Asociației Americane a Chirurgilor Plasticieni din 2015, epilarea laser se alfă pe locul 4 în topul celor mai solicitate proceduri estetice minim invazive, după injectarea de botox, injectarea de acid hialuronic și peelingurile chimice. Numai în anul 2013 în SUA s-au efectuat peste 1 milion de ședinţe de epilare laser, numărul crescând de la an la an.
În condiţiile în care tratamentul laser este efectuat de personal medical bine pregătit, iar pacientul respectă indicaţiile de îngrijire a pielii dinainte și de după ședinţă, efectele nedorite sunt rare și minime (arsurile superficiale, apariţia de vezicule, depigmentarea sau pigmentarea în exces a pielii). Chiar și aceste rar întâlnite efecte adverse sunt temoprare, pielea revenind la normal în câteva săptămâni. Ușoara înroșire și umflare a pielii din jurul firelor de păr imediat după ședinţă este normală și indică faptul că tratamentul a fost eficient, urmând ca acestea să dispară de la sine în cel mult 48 de ore. Laserul Dioadă Leaseir cu lungime de undă de 810 nm folosit în Centrele Ideal acţionează în mod selectiv pe pigmentul de la baza rădăcinii de păr fără a afecta pielea din jur, în plus dispune de un sistem de răcire permanentă a pielii, făcând astfel procedura sigură, rapidă și eficientă.
În cei peste 50 de ani de utilizare a laserelor în scop medical nu s-au întâlnit efecte adverse pe termen lung. Lumina infraroșie emisă de laserele pentru epilare nu produce modificări la nivelul celulelor pielii și al ADN-ului precum o fac lumina ultravioletă emisă de soare sau radiaţiile X, astfel că nu există riscul de apariţie a tumorilor cutanate, fapt demonstrat de numeroase studii medicale. Raza luminoasă pătrunde doar câţiva milimetri în profunzimea pielii, până la nivelul rădăcinii firului de păr, astfel că nu există niciun fel de efect asupra ţesuturilor mai profunde sau a organelor interne.
În concluzie, tratamentul laser de îndepărtare a părului nedorit NU ESTE PERICULOS, nu pune sănătatea pielii sau a organismului în pericol fiind efectuat de medicii dermatologi și plasticieni din întreaga lume de foarte mulţi ani, cu eficienţă maximă și riscuri minime. Deși în România epilarea laser nu este la fel de bine cunoscută precum în SUA sau Europa Vestică, în ultimii ani a crescut semnificativ numărul de pacienţi ce apelează la acest tratament estetic.

Încă mai ai întrebări ? Lasă-ne un mesaj!

Review-uri G o o g l e

Mureseanu Sebastian
Mureseanu Sebastian
2022-01-29
Recomand Centrele Ideal cu toata increderea! Rezultatele au fost peste asteptari inca de la prima sedinta! Am terminat cele 5 sedinte, tratament complet si sunt extrem de multumit. Madalina, fata care s-a ocupat de mine pe parcursul sedintelor, a fost extrem de amabila, zambitoare si rabdatoare! Sunteti cei mai buni! 👍🏼
Oana Vlad
Oana Vlad
2022-01-03
O experienta extraordinara , Diana este o tipa super care mi-a transformat sedinta in ceva placut si relaxant . Recomand cu toata increderea .
Cute Arhene
Cute Arhene
2021-12-23
Recomand cu incredere centrele ideal, rezultate extraordinare inca dupa prima sedinta. Multumesc Aneta pentru amabilitate si rabdare!~~~~
Andreea Ciocirlan
Andreea Ciocirlan
2021-12-23
Recomand centrele ideal!! Am avut rezultate inca dupa prima sedinta , acum sunt la a 4 si pot spune ca nu mai am grija epilării . Piele mea are un alt aspect acum si nu as putea sa fiu mai fericita. Ii multumesc in special Anetei care s-a ocupat de mine cu mult profesionalism. Nota 10
roxy rox
roxy rox
2021-11-09
Am avut rezultate de la prima ședința, am rămas extrem de mulțumită! Recomand cu toată încrederea! 👍
Bazucky Buzz
Bazucky Buzz
2021-08-24
Multumesc ca existati si mii de multumiri Madalinei, care s-a comportat exemplar cu mine! Recomand acest salon pentru eficenta laserului diodo si profesionalismul personalului. Preturi pe masura serviciilor! Acest salon este mult peste asteptarile mele!
Larisa Antohi
Larisa Antohi
2021-05-05
Recomand cu incredere Centrele Ideal, rezultatele au fost vizibile inca de la prima sedinta, mult peste asteptari! Absolut toate fetele de la centrul din zona Mariott sunt super amabile, si dragute. Sunt foarte multumita de serviciile oferite!
Melania Craciun
Melania Craciun
2021-05-04
Recomand cu incredere! Prima data mi am facut epilarea pe picioare (aveam foloculita si ff mult par sub piele, vara nu purtam pantaloni scurti/fuste) acum pot sa port orice fara rusine, nu mi a crescut un fir de par nici dupa 2 ani fara intretinere, sunteti cei mai tari🥰
Silvia Lica
Silvia Lica
2021-01-13
Am avut rezultate de la prima ședința, am rămas extrem de mulțumită!!! Recomand cu toată încrederea! The Best!

Review-uri facebook

Ionescu Claudia
Ionescu Claudia
2022-02-02
recomandă
Recomand cu încredere ! Rezultatele se văd de la prima ședința, iar asta m-a bucurat tare. Pe lângă acest lucru, am întâlnit cele mai minunate fete! Mulțumesc pentru profesionalism, Aneta ! ♥️
Maria Madalina
Maria Madalina
2022-02-02
recomandă
Recomand cu drag Centrele IDEAL. Multumesc pentru profesionalism Alexandra One Herastrau 🤗 Rezultatele sunt cele asteptate !
Larisa Bodog
Larisa Bodog
2022-01-29
recomandă
Recomand tuturor cu tot dragul centrul ideal Oradea . Rezultatele se văd de la prima ședință. Recomand ca specialist pe Teodora , foarte bine pregătită profesional, amabilă , drăguță , răbdătoare , atentă la toate nevoile și detaliile . Se observă interesul și dedicarea ei pentru a te face sa te simțit bine pe tot parcursul ședințelor .
Mariam Andreea
Mariam Andreea
2022-01-26
recomandă
Recomand din suflet Centrele Ideal! Dupa prima sedinta s-au vazut rezultatele. Este o placere sa revin de fiecare data la Alexandra❤️❤️❤️
Mery Chivu
Mery Chivu
2022-01-26
recomandă
Recomand! Rezultatele se văd de la prima ședința, iar asta m-a bucurat tare. Pe lângă acest lucru, am întâlnit cele maj minunata fete! Recomand cu încredere! ❤️
Georgiana Bărzulea
Georgiana Bărzulea
2022-01-25
recomandă
Recomand centrul Ideal din Brasov. Domnisoara de acolo este tare draguta si amabila, iar rezultatele se vad clar de la prima sedinta🥰
Elvira Madalina Matei
Elvira Madalina Matei
2022-01-25
recomandă
Minunat! Am 2 ședințe momentan, dar rezultatele au fost vizibile încă de la prima ședința. Pentru mine a funcționat! Recomand, fetele sunt foarte deagute! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Emma Danciu
Emma Danciu
2022-01-25
recomandă
Recomand! Rezultate foarte bune, personal atent si bine pregatit! Multumesc, Aneta!
Andreea Dicu
Andreea Dicu
2022-01-21
recomandă
Recomand din tot sufletul! Personal exemplar și rezultate peste așteptări! Cu ajutorul epilării definitive am scăpat de foliculită! 🤗
Michele Giurea
Michele Giurea
2022-01-20
recomandă
Recomand cu incredere Centrele Ideal, rezultatele au fost vizibile inca de la prima sedinta, mult peste asteptari! Absolut toate fetele de la centrul Ștefan cel Mare sunt super amabile si dragute. Sunt foarte multumita de serviciile oferite! Recomand Mariana!! 💜
0
    0
    Coș
    Coșul dvs. este gol