Întrebări Frecvente

Când ne decidem pentru epilarea definitivă cu Laser, întotdeauna dorim să aflăm cât mai multe informaţii despre aceast tratament și este imposibil să nu fim asaltaţi de unele întrebări.

În centrele IDEAL credem în publicitatea transparentă, în compromisul nostru de a oferi un serviciu eficient, responsabil și sigur pacienţilor noștri.

Chiar dacă am răspuns la cele mai importante întrebări, îţi recomandăm să ne consulţi, pentru a nu rămâne cu îndoieli.

Laserul acţionează condus de culoarea părului și în consecinţă distruge foliculul pilos. Dacă ai un tatuaj, doctorul dermatolog ce îţi va realiza tratamentul de epilare cu laser, va stabili un perimetru de siguranţă în jurul acestuia.

De ce? Laserul focalizează doar punctele cu majoritate de melanină și detectează tatuajul ca și melanina, provocând în primă fază deformarea acestuia și cel mai sigur ne cauzează o arsură pe piele. De aceea sfatul nostru este, dacă ai un tatuaj foarte mare în zona pe care dorești să o epilezi cu laser, vino la un consult la unul din doctorii noștri dermatologi, pentru a evalua dacă se merită sau nu să fii supus acestui tratament de epilare laser. Dacă nu ai tatuaje și dorești să îţi faci unul, îţi recomandăm să îţi realizezi în complet tratamentul de epilare laser și ulterior să îţi faci tatuajul.

Epilarea cu laser este un proces ce depinde de fiecare persoană în parte și poate reacţiona diferit, persoanele ce au un fir de păr mai gros, mai obscur și pielea mai albă, au nevoie de un număr mai mic de sedinţe pentru a elimina părul de formă permanentă prin epilarea cu laser. În direcţia contrară, pacientul ce are firul de păr mai fin, mai deschis la culoare și pielea mai obscură are nevoie de un număr mai mare de ședinţe pentru a elimina firele de păr de formă permanentă.

Se pot epila cu laserul de formă permanentă toate zonele corpului, exceptând zonele cu mucozităţi precum nasul, ochii, canalul auditiv sau labiile inferioare vaginale.

NU, până în momentul în care nu am terminat perioada de alăptare, nu putem realiza tratamentul de epilare cu laser, imediat după ce am încheiat cu perioada de alăptare putem iniţia tratamentul cu toată siguranţa. Unicul motiv este, că în timpul acestei perioade, corpul experimenteză diferite schimbări și dezechilibre hormonale și tratamentul de epilare cu laser nu este eficient.

DA, unica condiţie este să nu te fi expus direct la razele solare înainte de ședinţă cu cel puţin 3-5 zile. Se poate relua expunerea directă la soare după ședinţă în momentul în care pielea nu mai prezintă nici un fel de roșeaţă sau iritare provocată de epilarea cu laser. Acest fapt se explică prin existenţa unei cantităţi ridicate de melanină în piele ce ar putea afecta negativ tratamentul de epilare cu laser, provocând arsuri sau iritaţii nedorite.

Cu laserul Leaseir Dual 4Hz dezactivăm foliculul pilos, împiedicând reproducerea firului de par, dar totuși în timpul vieţii foliculii piloși ce nu erau activi în timpul tratamentului de epilare laser pot reproduce păr. De aceea recomandăm o ședinţă de mentenanţă anuală după ce am finalizat tratamentul de epilare cu laser (5 ședinţe).

În limita a 5 ședinţe.

DA, unica condiţie este să nu te fi expus direct la razele solare înainte de ședinţă cu cel puţin 3-5 zile. Se poate relua expunerea directă la soare după ședinţă în momentul în care pielea nu mai prezintă nici un fel de roșeaţă sau iritare provocată de epilarea cu laser. Acest fapt se explică prin existenţa unei cantităţi ridicate de melanină în piele ce ar putea afecta negativ tratamentul de epilare cu laser, provocând arsuri sau iritaţii nedorite.

NU, epilarea cu laser, denumită și fotoepilare, este o procedură medicală cu o istorie de peste 50 de ani. Începând cu anii ’60, fotoepilarea a reprezentat un subiect de mare interes în cercetare, iar din 1997, după numeroase experimente, s-a concluzionat că procedura este eficientă iar riscurile sale sunt minime, FDA aprobând utilizarea sa în rândul populaţiei generale. Cu timpul, laserele au devenit mai performante, astfel că procedura poate fi realizată în siguranţă indiferent de culoarea pielii, numărul necesar de ședinţe s-a redus, iar tratamentul a devenit accesibil oricui.
Epilarea laser a devenit pe parcurs din ce în ce mai populară în întreaga lume. Conform statisticilor Asociației Americane a Chirurgilor Plasticieni din 2015, epilarea laser se alfă pe locul 4 în topul celor mai solicitate proceduri estetice minim invazive, după injectarea de botox, injectarea de acid hialuronic și peelingurile chimice. Numai în anul 2013 în SUA s-au efectuat peste 1 milion de ședinţe de epilare laser, numărul crescând de la an la an.
În condiţiile în care tratamentul laser este efectuat de personal medical bine pregătit, iar pacientul respectă indicaţiile de îngrijire a pielii dinainte și de după ședinţă, efectele nedorite sunt rare și minime (arsurile superficiale, apariţia de vezicule, depigmentarea sau pigmentarea în exces a pielii). Chiar și aceste rar întâlnite efecte adverse sunt temoprare, pielea revenind la normal în câteva săptămâni. Ușoara înroșire și umflare a pielii din jurul firelor de păr imediat după ședinţă este normală și indică faptul că tratamentul a fost eficient, urmând ca acestea să dispară de la sine în cel mult 48 de ore. Laserul Dioadă Leaseir cu lungime de undă de 810 nm folosit în Centrele Ideal acţionează în mod selectiv pe pigmentul de la baza rădăcinii de păr fără a afecta pielea din jur, în plus dispune de un sistem de răcire permanentă a pielii, făcând astfel procedura sigură, rapidă și eficientă.
În cei peste 50 de ani de utilizare a laserelor în scop medical nu s-au întâlnit efecte adverse pe termen lung. Lumina infraroșie emisă de laserele pentru epilare nu produce modificări la nivelul celulelor pielii și al ADN-ului precum o fac lumina ultravioletă emisă de soare sau radiaţiile X, astfel că nu există riscul de apariţie a tumorilor cutanate, fapt demonstrat de numeroase studii medicale. Raza luminoasă pătrunde doar câţiva milimetri în profunzimea pielii, până la nivelul rădăcinii firului de păr, astfel că nu există niciun fel de efect asupra ţesuturilor mai profunde sau a organelor interne.
În concluzie, tratamentul laser de îndepărtare a părului nedorit NU ESTE PERICULOS, nu pune sănătatea pielii sau a organismului în pericol fiind efectuat de medicii dermatologi și plasticieni din întreaga lume de foarte mulţi ani, cu eficienţă maximă și riscuri minime. Deși în România epilarea laser nu este la fel de bine cunoscută precum în SUA sau Europa Vestică, în ultimii ani a crescut semnificativ numărul de pacienţi ce apelează la acest tratament estetic.

Încă mai ai întrebări ? Lasă-ne un mesaj!

Review-uri G o o g l e

Mureseanu Sebastian
Mureseanu Sebastian
2022-01-29
recomandă
Recomand Centrele Ideal cu toata increderea! Rezultatele au fost peste asteptari inca de la prima sedinta! Am terminat cele 5 sedinte, tratament complet si sunt extrem de multumit. Madalina, fata care s-a ocupat de mine pe parcursul sedintelor, a fost extrem de amabila, zambitoare si rabdatoare! Sunteti cei mai buni! 👍🏼
Oana Vlad
Oana Vlad
2022-01-03
recomandă
O experienta extraordinara , Diana este o tipa super care mi-a transformat sedinta in ceva placut si relaxant . Recomand cu toata increderea .
Cute Arhene
Cute Arhene
2021-12-23
recomandă
Recomand cu incredere centrele ideal, rezultate extraordinare inca dupa prima sedinta. Multumesc Aneta pentru amabilitate si rabdare!~~~~
Andreea Ciocirlan
Andreea Ciocirlan
2021-12-23
recomandă
Recomand centrele ideal!! Am avut rezultate inca dupa prima sedinta , acum sunt la a 4 si pot spune ca nu mai am grija epilării . Piele mea are un alt aspect acum si nu as putea sa fiu mai fericita. Ii multumesc in special Anetei care s-a ocupat de mine cu mult profesionalism. Nota 10
roxy rox
roxy rox
2021-11-09
recomandă
Am avut rezultate de la prima ședința, am rămas extrem de mulțumită! Recomand cu toată încrederea! 👍
Bazucky Buzz
Bazucky Buzz
2021-08-24
recomandă
Multumesc ca existati si mii de multumiri Madalinei, care s-a comportat exemplar cu mine! Recomand acest salon pentru eficenta laserului diodo si profesionalismul personalului. Preturi pe masura serviciilor! Acest salon este mult peste asteptarile mele!
Larisa Antohi
Larisa Antohi
2021-05-05
recomandă
Recomand cu incredere Centrele Ideal, rezultatele au fost vizibile inca de la prima sedinta, mult peste asteptari! Absolut toate fetele de la centrul din zona Mariott sunt super amabile, si dragute. Sunt foarte multumita de serviciile oferite!
Melania Craciun
Melania Craciun
2021-05-04
recomandă
Recomand cu incredere! Prima data mi am facut epilarea pe picioare (aveam foloculita si ff mult par sub piele, vara nu purtam pantaloni scurti/fuste) acum pot sa port orice fara rusine, nu mi a crescut un fir de par nici dupa 2 ani fara intretinere, sunteti cei mai tari🥰
Silvia Lica
Silvia Lica
2021-01-13
recomandă
Am avut rezultate de la prima ședința, am rămas extrem de mulțumită!!! Recomand cu toată încrederea! The Best!

Review-uri facebook

Daniela Varzaru
Daniela Varzaru
2023-07-25
recomandă
Datorita in primul rand al serviciilor foarte calitative si de lunga durata, si de asemenaa personalului foarte bun. Am mers la Cristina de la centru din Militari Residence din prima zi si sunt foarte multumita, mi-a explicat fiecare procedura si a fost atenta mereu la toate procedurile si de asemenea totul a dat roade. Sunt extrem de multumita!
Iulia Cristina Patrianca
Iulia Cristina Patrianca
2023-07-05
recomandă
Sunt clienta din 2019, rezultatele se văd de la prima ședința si sunt de lunga durata! Cristina din centrul militari residence super profi, super joviala, nu iarta nici un fir de par! Recomand 🤩
Diana Sandor
Diana Sandor
2023-07-04
recomandă
Revin cu drag de fiecare data, sunt foarte multumita de rezultate, iar Bianca de la Centru Ideal Stefan cel Mare este minunata, are foarte multa rabdare ❤️ nota 10++
Anca Pană
Anca Pană
2023-05-24
recomandă
Rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședința ! Cristina este o persoana foarte empatica și a dat dovada de foarte mult profesionalism!
Laura Lazar
Laura Lazar
2023-05-23
recomandă
Sunt foarte multumita de rezultate. Recomand Centrele Ideal si mai ales pe Cristina, o persoana foarte sociabila si empatica.
Cristina Elena
Cristina Elena
2023-05-23
recomandă
Rezultate foarte bune, am terminat tratamentul, acum urmeaza intretinerea. Cristina m-a asistat, o persoana foarte prietenoasa si profi, o recomand cu incredere, atat pe ea, cat si serviciile.
Andreea Mihai
Andreea Mihai
2023-05-17
recomandă
Sunt foarte multumita de rezultate inca de la prima sedinta. O recomand cu incredere pe Cristina de la centrul din Militari. 🔝
Cosmina Cainaru
Cosmina Cainaru
2023-05-12
recomandă
Sunt foarte multumita de rezultate. Chiar dupa prima sedinta am scapat de o parte foarte mare din parul nedorit, recomand cu incredere centrul de la One Herastrau. Adina, Alexandra si Alina sunt foarte dragute si grijuli!
Cristiana Elena
Cristiana Elena
2023-04-27
recomandă
Hellow Girls !! 🎈 Să vă povestesc mica întâmplare în Centrele Ideal ! Întâi de toate , vreau să o felicit pe Cristina ( locație Chiajna ), tipa efectiv are mâini de aur, foarte amabilă, sociabilă și efectiv adoră ceea ce face! Back- Prima ședință MINUNAT! A2-a și a 3-a ședință ( fără rezultat), au fost efectuate de altă persoană ( Cătălina) , am înțeles că nu mai este ! Am fost contactată de domnișoara Georgiana ( foarte amabilă , a înțeles imediat situația), domnișoara chiar a remediat situația neplăcută ! Recomand ! Încă o dată Felicitări Cristinei pentru dăruirea către cliente! Felicitări Georgianei pentru remediere!
Dana Lixente
Dana Lixente
2023-04-27
recomandă
Recomand cu drag, zona Militari Residence si pe Cristina. Personalul este foarte amabil si dedicat. Sunt foarte multumita de tratament, am vazut diferente mari inca de la prima sedinta.
0
    0
    Coș
    Coșul dvs. este gol