×

Sisteme de rate

1 Sistemul de Rate IDEAL
3 Apelati +40739283883 sau 0314257225 pentru mai multe informații

Sistemele de rate sunt disponibile daca pacientul achizitioneaza abonamentele cu valoare minima de 2550 lei (10 rate lunare in valoare de 255 lei/luna)

PROGRAM CENTRELE IDEAL

Luni-Vineri 11:00-20:00
Sâmbăta - ÎNCHIS
Duminică - ÎNCHIS

FORGOT YOUR DETAILS?

epilare laser femei - epilare definitiva(2)

EPILARE DEFINITIVA CU LASER PENTRU FEMEI

Obțineţi o piele moale și delicată complet uniformă și netedă. Îți aduci aminte de acele momente incomode când ai uitat să te epilezi și nu ai putut purta acea rochie? Îţi era cald, dar nu îţi puteai scoate tricoul? Ai vrut să mergi la piscină însă ţi-a pierit cheful? Ca să nu mai vorbim când vezi o fată, gata pentru orice ocazie, sigură pe ea… fără păr pe picioare, în axile sau inghinal…

epilare laser zona intima femei (1)epilare laser zona intima femei (2)

Epilare intimă

Zonele intime trebuie să aibă o hidratare intensă și continuă după sesiune. Crema sau gelul care se vor aplica trebuie să fie extrem de hidratante pentru a păstra umezeala și pentru a preveni orice inflamare a pielii sau iritații. Se recomandă să se aplice loțiunea de trei ori pe zi.

epilare definitiva corporala femei (1)epilare definitiva corporala femei (1)epilare definitiva corporala femei (1)

Epilare corporală

După ședintă nu se recomandă băi cu apă foarte caldă, deoarece acest lucru poate irita pielea. Hidratarea trebuie efectuată cel puțin de 3 ori pe zi, în primele 48 de ore pentru refacerea pielii și pentru a evita iritarea.

epilare laser faciala femei (2)epilare definitiva laser faciala femei (1)

Epilare facială

Fața este o zonă care tinde să se înroşească și să se irite, așa că după ședință zona ar trebui hidratată în profunzime, făcând un masaj uşor circular cu vârfurile degetelor pe zona epilată.

Cauți soluția permanentă și sigură pentru
îndepărtarea părului nedorit de pe corp și față?

TOP