×

Sisteme de rate

1 Sistemul de Rate IDEAL
3 Apelati +40739283883 sau 0314257225 pentru mai multe informații

Sistemele de rate sunt disponibile daca pacientul achizitioneaza abonamentele cu valoare minima de 2850 lei (10 rate lunare in valoare de 285 lei/luna). Atentie! Sistemul de rate Card Avantaj este disponibil doar în locatiile IDEAL. Nu se pot efectua plãti în rate cu card Avantaj!

PROGRAM CENTRELE IDEAL

Luni-Vineri 11:00-20:00
Sâmbăta - ÎNCHIS
Duminică - ÎNCHIS

FORGOT YOUR DETAILS?

epilare-laser-barbati-centrele-ideal-epilare-definitiva1

EPILARE LASER BARBAȚI

Nu este nimic de ascuns: şi bărbaţii se epilează. Epilarea masculină cu laser este, fără îndoială, cea mai bună alegere; uită de durerea epilării cu ceară fierbinte sau rece, nu mai pierde timpul folosind aparatul de ras la fiecare trei zile, este timpul să spunem adio părului. Este, de asemenea, una dintre cele mai eficiente metode de combatere a foliculitei şi inclusiv pentru a imbunătăţi aspectul pielii în general.

epilare laser zona intima barbati (1)epilare laser zona intima barbati (2)

Epilare intimă

Zonele intime trebuie să aibă o hidratare intensă și continuă după sesiune. Crema sau gelul care se vor aplica trebuie să fie extrem de hidratante pentru a păstra umezeala și pentru a preveni orice inflamare a pielii sau iritații. Se recomandă să se aplice loțiunea de trei ori pe zi.

Epilare corporală

După ședintă nu se recomandă băi cu apă foarte caldă, deoarece acest lucru poate irita pielea. Hidratarea trebuie efectuată cel puțin de 3 ori pe zi, în primele 48 de ore pentru refacerea pielii și pentru a evita iritarea.

epilare laser faciala barbati (2)epilare laser faciala barbati (1)

Epilare facială

Fața este o zonă care tinde să se înroşească și să se irite, așa că după ședință zona ar trebui hidratată în profunzime, făcând un masaj uşor circular cu vârfurile degetelor pe zona epilată.

Cauți soluția permanentă și sigură pentru
îndepărtarea părului nedorit de pe corp și față?

TOP