×

Sisteme de rate

1 Sistemul de Rate IDEAL
3 Apelati +40739283883 sau 0314257225 pentru mai multe informații

Sistemele de rate sunt disponibile daca pacientul achizitioneaza abonamentele cu valoare minima de 2550 lei (10 rate lunare in valoare de 255 lei/luna)

PROGRAM CENTRELE IDEAL

Luni-Vineri 10:00-21:00
Sâmbăta - 10:00-17:00
Duminică - ÎNCHIS

Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate

1. Introducere

Iti multumim ca vizitezi site-ul nostru. Cand vizitezi advicemedia.ro, cand ne contactezi sau cand apelezi la serviciile noastre, ne incredintezi informatiile tale. 
Scopul acestei politici de confidentialitate este de a oferi informatii in legatura cu utilizarea, stocarea si transmiterea catre terte parti de catre centreleideal.ro a datelor cu caracter personal obtinute prin intermediul website-ului https://www.centreleideal.ro („Site-ul”) si a serviciilor disponibile prin intermediul Site-ului („Serviciile”).
Politica de confidentialitate este parte integranta din:
- Termeni si conditii
- Politica de utilizare a cookie-urilor
si trebuie citite impreuna.
Prin navigarea pe site-ul centreleideal.ro sau prin contactarea noastra prin formularul de Creare de cont si/sau in cel de Comanda, declari ca ai fost informat in mod adecvat asupra prelucrarii datelor prin parcurgerea acestui document, denumit „Politica de confidentialitate”.

2. Identitatea operatorului si
datele de contact

S.C. GROUP IDEAL EUROPE S.R.L... denumita mai departe GROUP IDEAL EUROPE, in calitate de autor, proprietar, administrator al www.centreleideal.ro, respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest.

Date de contact:

S.C. GROUP IDEAL EUROPE S.R.L.

Nr. inregistrare Registrul Comertului Neamt J40/9260/2018

Cod de identificare fiscal: 39555490

Adresa: PIATA NATIUNILE UNITE 3-5 B

Bucuresti, Bucuresti

Responsabil pentru continut

S.C. GROUP IDEAL EUROPE S.R.L.

Contactul dumneavoastra la centreleideal.ro

info@centreleideal.ro

Tel: +40739283883

3. Prelucrarea datelor cu caracter confidential si confidentialitatea acestora

Conform cerintelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date, Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, GROUP IDEAL EUROPE poate colecta de la dumneavoastra date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastra si daca acestea sunt furnizate in mod voluntar.

S.C. GROUP IDEAL EUROPE S.R.L... respecta informatiile confidentiale furnizate de clienti, nu vinde, nu inchiriaza si nu ofera unor terte persoane aceste informatii, decat respectand temeiurile legale. S.C. GROUP IDEAL EUROPE S.R.L... solicita nume, adrese de e-mail, nr. de telefon, date de la clientii sai in scopul emiterii documentelor fiscale, finalizarii si livrarii comenzilor.

3. Ce fel de informatii colectam?

In momentul accesarii site-ului, utilizatorul este cel care poate decide cantitatea si tipul de date pe care ni le furnizeaza.

4.1. Informatii pe care ni le furnizezi voluntar

In aceasta categorie intra acele informatii furnizate in momentul completarii unui formular, plasarii unei comenzi sau postarii unui comentariu pe blog. Cand se completeaza unul dintre formularele de pe site (formularul din pagina de contact, formularul pentru cererea unei oferte personalizate si formularul pentru comanda unui model de carti de vizita), ni se furnizeaza in mod voluntar informatiile pe care le prelucram. Aceste informatii inlud numele, prenumele, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de livrare. In momentul plasarii unei comenzi, ni se furnizeaza in mod voluntar informatii care includ numele, prenumele, e-mail, numarul de telefon si adresa.

In cazul postarii unui comentariu pe blog, ni se furnizeaza in mod voluntar informatiile utilziatorului: nume si e-mail. 
Toate aceste informatii sunt pastrate in conditii de securitate si confidentialitate in baza noastra de date. Nu dezvaluim sau tranferam informatii catre terti, exceptie fac furnizorii de servicii mentionati la punctul 4.6, scopul fiind livrarea produselor la sediul beneficiarului siemiterea facturii fiscale. 

4.2. Informatii pe care le colectam automat

Informatii care includ adresa de IP, sistemul de operare, browser-ul,
activitatea de navigare pe site si alte informatii referitoare la modul in care
utilizatorul a interactionat cu site-ul sunt colectate prin folosirea de
cookie-uri si a altor tehnologii similare (Facebook Pixel). Pentru mai multe informatii
referitoare la cookie-urile utilizate de site-ul advicemedia.ro, va rugam
cititi sectiunea Politica de cookie-uri.

Inregistram si salvam adresa IP a
computerului dvs. pentru a trimite continutul site-ului web vizitat de
dumneavoastra pe computer (de exemplu imagini, texte etc.) (vezi articolul 6
alineatul (1) lit. b GDPR). De asemenea, aceste date sunt procesate si
pentru a urmari si identifica orice utilizare abuziva. Temeiul juridic in acest
caz este Art. 6 (1) lit. f GDPR. In acest context, interesul nostru legitim in
prelucrarea datelor este de a asigura buna functionare a site-ului nostru
web. In situatia in care va procesam datele asa cum este mentionat mai
sus, in scopul furnizarii functiilor site-ului nostru, sunteti obligat
contractual sa ne puneti la dispozitie aceste date.
Observație: Cookie-urile nu retin informatii cu caracter personal - aceste
informatii sunt disponibile doar in contul utilizatorului, dupa autentificare.

4.3. Care este temeiul legal pentru
prelucrare?

Referitor la datele oferite voluntar
prin completarea si trimiterea formularelor, prin completarea campurilor
obligatorii pentru plasarea unei comenzi sau prin contactarea noastra in orice
mod, temeiul legal este reprezentat de urmatoarele articole din  Legea nr.
677/2001 si din din Regulamentul (UE) 679/2016:

- „prelucrarea este necesara in
vederea indeplinirii unei obligatii legale a operatorului” (art. 5 alin. 2 lit.
(c) din Legea nr. 677/2001)

- „prelucrarea este necesara in
vederea indeplinirii unei obligatii legale care ii revine operatorului” (art. 6
alin. (1) lit. c din Regulamentul (UE) 679/2016)

- „pentru a face demersuri la
cererea persoanei vizate înainte de incheierea unui contract” (art. 6 alin. (1)
lit. b din Regulamentul (UE) 679/2016).

Cu privire la datele pe care ni le
oferi voluntar prin postarea comentariilor la articolele de pe blog, temeiul
prelucrarii este obligatia noastra legala de a sprijini exercitarea dreptului
de informare, dar si interesul nostru legitim de a oferi cititorilor blog-ului
transparenta si informare.

Atat in conformitate cu cerintele
(GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in
ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera
circulatie a acestor date, cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor
cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a
acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind
prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul
comunicatiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, consimtamantul tau nu este
cerut in situatia in care prelucrarea este necesara pentru efectuarea de
demersuri pentru incheierea unui contract, indeplinirea unei obligatii legale
sau interesul legitim.

In ceea ce priveste datele pe care
le colectam in mod automat prin folosirea de cookie-uri sau de tehnologii
similare (Facebook Pixel), temeiul pentru prelucrare este consimtamantul.

Odata cu accesarea site-ului, va
rugam selectati optiunea preferata legata de cookies. Accesand link-ul Setari
cookies aveti posibilitatea sa modificarii oricand setarile cookie-urilor.

4.4. In ce scopuri colectam datele?

Datele cu caracter personal sunt
prelucrate in mod legal, echitabil si transparent fata de persoana vizata fiind
limitate la ceea ce este necesar in raport cu scopurile in care sunt
prelucrate, urmarind astfel sa reducem la minimum datele colectate.

Furnizarea datelor este necesara
pentru:

- facturarea produselor/serviciilor
comandate de catre dumneavoastra;

– livrarea produselor/serviciilor
comandate;

– rezolvarea anularilor sau
plangerilor referitoare la comanda, serviciile sau produsele achizitionate;

- pentru a face demersurile necesare
in vederea incheierii unui contract;

- in scop marketing, insa numai in
situatia in care ti-ai dat consimtamantul in prealabil.

4.5. Cat timp stocam datele?

In vederea realizarii scopurilor sus-mentionate, datele cu caracter personal
vor fi prelucrate de catre GROUP IDEAL EUROPE pe tot parcursul relatiei
contractuale si dupa finalizarea acesteia in vederea conformarii cu obligatiile
legale aplicabile in domeniu, inclusiv, dar fara limitare, la dispozitiile in
materia arhivarii.

4.6. Cum dezvaluim informatiile tale?

Nu vom dezvalui informatiile tale catre terte parti, pentru a fi utilizate in
propriile scopuri de marketing sau comerciale ale acestora, fara consimtamantul
tau. Totusi, cu scopul facturarii produselor/serviciilor comandate si livrarii
acestora dezvaluim informatiile tale catre urmatoarele entitati:
• Furnizori de servicii. Putem dezvalui informatiile tale altor companii care
ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum
ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare, firma de curierat care
livreaza produsele comandate si firma de IT care asigura mentenanta.
Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca
indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter
personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile
tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii;
• Instante de judecata, parchete sau alte autoritati publice pentru a ne
conforma legii sau drept raspuns la un procedura legala obligatorie (cum ar fi
un mandat de perchezitie sau o hotarare judecatoreasca);
• Altor parti cu consimtamantul sau la instructiunile tale. In afara dezvaluirilor
descrise in prezenta Politica de confidentialitate, este posibil sa transmitem
informatiile tertilor carora consimti sau soliciti sa efectuam o asemenea
dezvaluire.

4.7. Transferam date catre state terte?

In prezent, nu transferam datele tale catre state din afara Uniunii Europene.
Daca vom schimba politica, te vom informa in mod corespunzator, iti vom
prezenta garantiile aferente si iti vom solicita consimtamantul.

4.8. Care sunt drepturile tale?

  • Dreptul la informare -
    dreptul de a primi informatii detaliate privind activitatile de prelucrare
    efectuate de GROUP IDEAL EUROPE, conform celor prevazute in prezentul
    document;
  • Dreptul de acces al persoanei vizate 

Persoana vizata are dreptul de a
obtine din partea operatorului o confirmare ca se prelucreaza sau nu date cu
caracter personal care o privesc si, in caz afirmativ, acces la datele
respective. La cerere, aveti dreptul de a obtine informatii de la noi
despre datele personale referitoare la dvs. si prelucrate de noi, in masura in
care sunt definite in Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie 2016, articolul
15. 

  • Dreptul de retragere a consimtamantului

In cazurile in care prelucrarea se
intemeiaza pe consimtamant, acesta poate fi retras oricand. Retragerea
consimtamantului va avea efecte doar pentru viitor, prelucrarea efectuata
anterior retragerii ramanand in continuare valabila. 

  • Dreptul de a depune o plangere in fata unei autoritati
    de supraveghere

Se poate depune plangere fata de
modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal de catre GROUP IDEAL
EUROPE la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu
Caracter Personal.

  • Dreptul de a te adresa justitiei

Pe langa posibilitatea recunoscuta
de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere pentru nerespectarea
drepturilor, orice persoana are dreptul sa inainteze o actiune impotriva
operatorului si a persoanei imputernicite in fața instantelor pentru repararea
prejudiciului cauzat prin prelucrarea ilegala a datelor cu caracter personal.

  • Dreptul la rectificare

Ai dreptul de a obtine de la noi,
fara intarzieri nejustificate, rectificarea datelor cu caracter personal
inexacte care te privesc (Articolul 16, Regulament nr. 679 din 27 aprilie
2016). Tinandu-se seama de scopurile in care au fost prelucrate datele, ai
dreptul de a obtine completarea datelor cu caracter personal care sunt
incomplete, inclusiv prin furnizarea unei declaratii suplimentare.

  • Dreptul la stergerea datelor („dreptul de a fi uitat”)

In cazul în care motivele juridice
definite la articolul 17 din Regulamentul nr. 679 din 27 aprilie
2016 se aplica, aveti dreptul la stergerea imediata ("dreptul de
a fi uitat") a datelor cu caracter personal care va privesc.

Motivele juridice includ: 
(a) datele nu mai sunt necesare pentru indeplinirea scopurilor, 
(b) s-a retras consimtamantul si nu exista un alt temei juridic pentru
prelucrare, 
(c) te opui prelucrarii si nu exista motive legitime care sa prevaleze in ceea
ce priveste prelucrarea sau (d) datele cu caracter personal au fost prelucrate
ilegal, ai dreptul de a obtine stergerea datelor care te privesc, fara
intarzieri nejustificate.

  • Dreptul la restrictionarea prelucrarii

Ai dreptul de a obține din partea noastra restrictionarea prelucrarii intr-una
dintre urmatoarele situatii:
(a) contesti exactitatea datelor, pentru o perioada care ne permite sa
verificam exactitatea datelor;
(b) prelucrarea este ilegala, iar tu te opui stergerii datelor cu caracter
personal, solicitand in schimb restrictionarea utilizarii lor;
(c) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii,
dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept
in instanta;
(d) nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal in scopul prelucrarii,
dar tu ni le soliciti pentru constatarea, exercitarea sau apararea unui drept
in instanta;
(e) te-ai opus prelucrarii in conformitate cu articolul 21 alineatul (1) din
GDPR, pentru intervalul de timp in care se verifica daca drepturile noastre
legitime prevaleaza asupra drepturilor tale.

  • Dreptul la portabilitatea datelor

Ai dreptul de a primi datele cu
caracter personal care te privesc si pe care ni le-ai furnizat intr-un format
structurat, utilizat in mod curent si care poate fi citit automat si ai dreptul
de a transmite aceste date altui operator, fara obstacole din partea noastra,
in cazul în care:
(a) prelucrarea se bazeaza pe consimtamant in temeiul articolului 6 alineatul
(1) litera (a) sau al articolului 9 alineatul (2) litera (a) din GDPR sau pe un
contract in temeiul articolului 6 alineatul (1) litera (b) din GDPR; si
(b) prelucrarea este efectuata prin mijloace automate.
Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea
automata, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care te
privesc sau te afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa

Nu ai acest drept in cazul in care
decizia:
(a) este necesara pentru incheierea sau executarea unui contract intre tine si
un operator de date;
(b) este autorizata prin dreptul Uniunii sau dreptul intern care se aplica
operatorului si care prevede, de asemenea, masuri corespunzatoare pentru
protejarea drepturilor, libertatilor si intereselor legitime ale persoanei
vizate; sau
(c) are la baza consimtamantul tau explicit.
Te rugam sa retii urmatoarele:
Perioada de timp: Incercam sa raspundem solicitarilor tare in
termen de 30 de zile. Totusi, termenul poate fi prelungit din motive specifice
legate de dreptul legal specific sau complexitatea cererii tale.
Restrictionarea accesului: In anumite situatii, este posibil sa nu
va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele tale personale
datorita dispozitiilor legale. Daca refuzam cererea ta de acces, te vom informa
despre motivul refuzului.
Imposibilitatea de a te indentifica: In unele cazuri, este posibil
sa nu putem cauta datele tale personale din cauza identificatorilor pe care ii
furnizezi in solicitarea ta. Un exemplu de date cu caracter personal pe care nu
le putem consulta atunci cand ne furnizezi numele si adresa de e-mail sunt
datele colectate prin cookie-uri de browser.
In astfel de situatii, in cazul in care nu te putem identifica ca persoană
vizata, nu suntem in masura sa ne conformam solicitarii tale, cu exceptia
cazului in care furnizezi informatii suplimentare care sa permita identificarea.

4.9. Cum iti exerciti drepturile

Clientul poate exercita aceste drepturi prin transmiterea unei cereri scrise,
datate si semnate, la sediul GROUP IDEAL EUROPE din Bucuresti, PIATA NATIUNILE
UNITE 3-5 B sau prin e-mail pe adresa office@centreleideal.ro .

TOP
CENTRUL IDEAL centreleideal.ro
Programează ACUM o ședință de test GRATUITĂ pentru a vedea eficiența laserului.
1. Completează formularul sau
2. Contactează-ne telefonic la nr. de tel. : +40739283883.
Send