×

Sisteme de rate

1 Sistemul de Rate IDEAL
3 Apelati +40739283883 sau 0314257225 pentru mai multe informa╚Ťii

Sistemele de rate sunt disponibile daca pacientul achizitioneaza abonamentele cu valoare minima de 2550 lei (10 rate lunare in valoare de 255 lei/luna)

PROGRAM CENTRELE IDEAL

Luni-Vineri 11:00-20:00
Sâmbăta - ÎNCHIS
Duminică - ÎNCHIS

FORGOT YOUR DETAILS?

epilare-laser-diodak
LASER vs IPL

CE DIFEREN╚ÜE SUNT ├ÄNTRE LASER ╚śI IPL?

TEHNOLOGIA LASER

Laserul diod─â produce un spectru unic de lumin─â pur─â, extrem de concentrat─â, propagat─â pe o culoare ro╚Öie, pe aceea╚Öi lungime de und─â. Laserul ╚Ťinte╚Öte precis pigmentul ├«nchis la culoare (melanin─â) din foliculul de p─âr ╚Öi ├«mpiedic─â abilitatea acestuia de a cre╚Öte din nou. Pielea din jur nu are de suferit din cauza ├«nc─âlzirii.

epilare ipl 1

TEHNOLOGIA IPL

Dispozitivele IPL furnizeaz─â o gam─â larg─â de culori ╚Öi intensit─â╚Ťi spectrale pe lungimi de und─â diverse, iar lumina nu se poate concentra astfel unitar. Din cauz─â c─â IPL-ul produce aceste lumini dispersate la niveluri diferite de profunzime, energia difuzat─â nu afecteaz─â doar melanina din foliculul de p─âr, ci ╚Öi pielea din jur.

LASER vs IPL

EFECT PERMANENT: LASER SAU IPL?

epilare laser dioda 2

TEHNOLOGIA LASER

Aceasta este un procedeu optimizat de ├«nl─âturare a p─ârului nedorit. Efectul este precis, profund, mult mai puternic ╚Öi direct, rezultatele ob╚Ťinute fiind permanente datorit─â acurate╚Ťii tehnologiei. Odat─â tratat, p─ârul nu mai cre╚Öte.

epilare ipl 2

TEHNOLOGIA IPL

IPL reduce încet creșterea părului, dar nu permanent. Numai un mic procent din energia generată de IPL se absoarbe de către foliculul de păr. Este nevoie de tratamente repetate, întrucât foliculii mai groși și mai adânci rămân inaccesibili.

LASER vs IPL

O PROCEDUR─é DUREROAS─é?

TEHNOLOGIA LASER

Depinde de sensibilitatea fiec─âruia. Pentru unele persoane, senza╚Ťia este similar─â cu o ciupitur─â sau cu furnic─âturi calde, pentru altele nu exist─â ├«ns─â nici un disconfort.

TEHNOLOGIA IPL

De asemenea, depinde de fiecare. Din cauza faptului c─â IPL folose╚Öte pulsa╚Ťii de intensit─â╚Ťi diferite, poate ap─ârea un disconfort m─ârit.

LASER vs IPL

COSTURILE SUNT ... INTELIGENTE?

epilare laser dioda 3

TEHNOLOGIA LASER

Absolut! Rezultatele fiind permanente, avantajele sunt evidente. Se mai pot face retușuri, însă efectul devine permanent după primele 3-6 luni.

epilare ipl 3

TEHNOLOGIA IPL

Este nevoie de tratamente regulate, pe termen-lung. Dacă tratamentul se întrerupe, foliculii de păr se reactivează și cresc la loc

Cau╚Ťi solu╚Ťia permanent─â ╚Öi sigur─â pentru
├«ndep─ârtarea p─ârului nedorit de pe corp ╚Öi fa╚Ť─â?

TOP