×

Sisteme de rate

1 Sistemul de Rate IDEAL
3 Apelati +40739283883 sau 0314257225 pentru mai multe informații

Sistemele de rate sunt disponibile daca pacientul achizitioneaza abonamentele cu valoare minima de 2550 lei (10 rate lunare in valoare de 255 lei/luna)

PROGRAM CENTRELE IDEAL

Luni-Vineri 11:00-20:00
Sâmbăta - ÎNCHIS
Duminică - ÎNCHIS

FORGOT YOUR DETAILS?

epilare-laser-diodak
LASER vs IPL

CE DIFERENȚE SUNT ÎNTRE LASER ȘI IPL?

TEHNOLOGIA LASER

Laserul diodă produce un spectru unic de lumină pură, extrem de concentrată, propagată pe o culoare roșie, pe aceeași lungime de undă. Laserul țintește precis pigmentul închis la culoare (melanină) din foliculul de păr și împiedică abilitatea acestuia de a crește din nou. Pielea din jur nu are de suferit din cauza încălzirii.

epilare ipl 1

TEHNOLOGIA IPL

Dispozitivele IPL furnizează o gamă largă de culori și intensități spectrale pe lungimi de undă diverse, iar lumina nu se poate concentra astfel unitar. Din cauză că IPL-ul produce aceste lumini dispersate la niveluri diferite de profunzime, energia difuzată nu afectează doar melanina din foliculul de păr, ci și pielea din jur.

LASER vs IPL

EFECT PERMANENT: LASER SAU IPL?

epilare laser dioda 2

TEHNOLOGIA LASER

Aceasta este un procedeu optimizat de înlăturare a părului nedorit. Efectul este precis, profund, mult mai puternic și direct, rezultatele obținute fiind permanente datorită acurateții tehnologiei. Odată tratat, părul nu mai crește.

epilare ipl 2

TEHNOLOGIA IPL

IPL reduce încet creșterea părului, dar nu permanent. Numai un mic procent din energia generată de IPL se absoarbe de către foliculul de păr. Este nevoie de tratamente repetate, întrucât foliculii mai groși și mai adânci rămân inaccesibili.

LASER vs IPL

O PROCEDURĂ DUREROASĂ?

TEHNOLOGIA LASER

Depinde de sensibilitatea fiecăruia. Pentru unele persoane, senzația este similară cu o ciupitură sau cu furnicături calde, pentru altele nu există însă nici un disconfort.

TEHNOLOGIA IPL

De asemenea, depinde de fiecare. Din cauza faptului că IPL folosește pulsații de intensități diferite, poate apărea un disconfort mărit.

LASER vs IPL

COSTURILE SUNT ... INTELIGENTE?

epilare laser dioda 3

TEHNOLOGIA LASER

Absolut! Rezultatele fiind permanente, avantajele sunt evidente. Se mai pot face retușuri, însă efectul devine permanent după primele 3-6 luni.

epilare ipl 3

TEHNOLOGIA IPL

Este nevoie de tratamente regulate, pe termen-lung. Dacă tratamentul se întrerupe, foliculii de păr se reactivează și cresc la loc

Cauți soluția permanentă și sigură pentru
îndepărtarea părului nedorit de pe corp și față?

TOP